What are you looking for?
2021-02-20

Neutrogena утра подхранващ интензивен балсам за тяло

С учудване установих че лосионът ми Eucerin свършва и така пред погледа ми попадна Neutrogena Ultra Nourishing Intensive Balm утра подхранващ интензивен балсам за тяло.Последните години не бях купувала нищо на марката и реших да си припомня продуктите й.Предлагат се два варианта - за нормална (бяла опаковка) и за суха кожа (синя опаковка).Моята кожа на тялото е нормална, но реших да заложа на нещо по-подхранващо за студените месеци.
Лосионът е в голяма пластмасова кутия на винт.Има зашитно вакуумно фолио, което ми е любимо и го предпазва от отваряне и замърсяване.За мое учудване и радост кутията се оказа пълна догоре.Знаете как голяма част от продуктите идва в голяма опаковка, а тя е пълна на 2/3.
Ароматът на лосиона е лек и ненатрапчив, лично аз не го усещам след нанасяне върху кожата.
Формулата е много гъста, както ще видите от снимката по-надолу, представете си цедено кисело мляко.
Тук може да видите състава:
Ползвам Neutrogena Ultra Nourishing Intensive Balm след баня и нанасям на добре подсушена кожа.Плътната формулата прави разнасянето една идея по-трудно от мусовете, но не е необичайно.Първо разпределям продукта в дланите си и покривам исканато място.Лосионът попива за една-две минути и не оставя мазно или лепкаво усещане.
След нанасяне на Neutrogena усещам кожата си мека и подхранване до следващия ден и следващия душ.Поне засега не съм усетила лющене или сухи участъци по тялото си.Кожата изглежда добре до следващия ден без да изсъхва, а изглежда лъскава и здрава.
Продуктът ми допада и гледайки голямото количество и нуждите на кожата ми бих го определила като икономичен.Сигурно ще ми стигне за година.
Цената на Ultra Nourishing Intensive Balm беше 5.49лв на промоция, доколкото си спомням и е напълно оправдана.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS