What are you looking for?
2021-02-05

BelleBox Февруари 2021

С малко закъснение показвам февруарската кутия BelleBox.Посветена е на месеца на любовта, а визията на кутията е единственото, което я свързва с празника.
В кутията има 5 продукта предимно на марки, които вече са присъствали в нея.Този месец BelleBox има допълнителен капак, който носи цветно настроение.
1.Първият разкрит предварително продукт беше Firming Toner Evolue - стягащ тоник с изчистен състав, който обещава да почисти, подхрани и тонизира кожата, както и да забави появата на фини линии и бръчки.Смятам да го включа във вечерната ми рутина.Пълноразмерен продукт с цена 61лв.
2.Вторият разкрит продукт преди изпращането на кутията беше Creme Lip червилото на Revolution в цвят Brunch 123.Красив тъмен нюд за устни, който изглежда доста кафяв в опаковката, но нанесен на устните не е такъв.Не изсушава и има отлична пигментация, а финишът му след като изсъхне за мен е полу-матов, а не сатенен.Пълноразмерен продукт с цена 10лв.
3.Изненадата за мен беше Balance Me Congested Skin Serum - успокояващ гел създаден за успокояване на възпалението, намаляване на размера на петна и предотвратяване на пъпки, без да причинява сухота или дразнене.Продуктът се нанася върху пъпки или цели зони с несъвършенства.Има силен билков аромат. който се усеща дори след нанасяне.Със сигурност ще го ползвам, когато се появи някоя неприятна пъпка.Травел-сайз продукт с цена 25лв.
4.Pearl Sheet Mask на Vitamasques е задължителната маска, която присъства и трети продукт на тази марка, който ще пробвам от кутиите BelleBox.Формулата с перлен прах, лайка, центела и божур обещава да озари и освежи уморената лъщяща кожа.Пълноразмeрен продукт за 1 употреба с цена 11лв.
5.Последният продукт в кутията е After Spa Amazing Mini Remover или още кърпичка за премахване на грим само с вода.Ползва се многократно и преди първата употреба трябва да се изпере в пералня.Почистването ѝ също може да се прави в пералня.Пълноразмерен продукт с цена 8лв.
В коментари може да споделите какво е вашето мнение за кутията.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS