What are you looking for?
2021-05-24

Syoss Moisture Treatment Jelly хидратираща маска желе за коса

Учудвам се колко време мина, откакто получих Syoss Moisture Treatment Jelly хидратираща маска желе за коса - беше средата на декември.Нетипичната формула и готиния аромат веднага предизвикаха интереса ми.
Маската е с двойна употреба и е предназначена за суха и изтощена коса, обещава дълбоко подхранена и гладка коса.
Опаковката представлява полупрозрачен розов буркан с винт.Самата маска има консистенция на желе и бледорозов, почти прозрачен цвят.Нанасянето на мокра коса става лесно, а на суха е един вид като нанасяне на гел за коса.Ароматът е много сладък и приятен, признавам ми е любимия за маска за коса.
Syoss Moisture Treatment Jelly може да се ползва по два начина.
1.Преди измиване (като преуош) - нанасям на суха или влажна неизмита коса, мокря и стоя 1-2 минути, после измивам с шампоан.По този начин обещава моментална хидратация на косъма.Аз ползвах маската най-много в този вариант.Косата се усеща гладка, лесна за разресване, но имам нужда да нанеса балсам след измиването с шампоан и като цяло почти се губи ефекта от маската.
2.Като грижа без отмиване - нанасям на влажна измита с шампоан коса и разресвам, оставям желето да попие и изсъхне без да отмивам.При тази употреба продуктът предотвратява наелектрезирането на косата, спомага за лесното оформяне, блясък и гладкост.Този вариант за мен утежнява косъма и не ми допада как изглежда косата ми.
Обичайно заради тънкия косъм и мазния скалп ползвам една маска с месеци, да не кажа години, защото редувам с балсами.Учудващо, но тази Syoss Moisture Treatment Jelly почти свърши докато напиша това ревю, затова я определям като неикономична.Предполагам че една суха гъста коса ще я "изпие" за още по-кратък период.
Въз основа на опита ми с желето не мога да кажа, че е задължителен продукт, както е например Syoss Detox Treatment Clay, а за маска продължавам да препоръчвам с две ръце Gliss Protein + Shea Butter
Цената на Syoss Moisture Treatment Jelly е около 7лв за 200мл продукт без да е на промоция.

*Продуктът ми е предоставен от PR.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS