What are you looking for?
2021-03-07

Мартенски покупки


В Instagram гласувахте да покажа последните си козметични придобивки.Все повтарям как съжалявам, че част от козметичните магазини ги има само в София, а тази седмица бях там по работа и не пропуснах да посетя Sofia Ring Mall.Успях да мина през Sephora, Lush и Kiehl's.
Започнах със Sephora, където обаче имаше намаления основно на парфюми.Купих Lip sleeping mask на Laneige, за която слушам похвали от My beauty madness и за тази цена очаквам чудеса 😂 Моите устни са редовно в ужасно състояние благодарение на мен, та с тази маска ми се иска пълно възстановяване през ноща.Цената ѝ беше 44лв.
Другото, което хвана погледа ми беше сет на Benefit в готин метален цилиндър.В кутията има пълноразмерна спирала BADgal BANG!, прочутият бронзър Hoola в пълноразмерен размер и травъл-сайз размер също известната минимизираща порите база за грим the POREfessional.Цена на комплекта 70лв.
Третият продукт, който взех беше мини маската Glamglow Flashmud Brightening Treatment.Все се каня да пробвам някоя от прочутие маски на марката и се спрях на озаряващата.Glamglow имаха отстъпка 30% и цената на маската беше 27,30лв.
Като подарък получих мостри на парфюма Armani SI и Laneige Water Sleeping Mask.
Следващата ми спирка беше Lush.Те имат онлайн магазин, но ароматите им са доста силни и предпочитам да пробвам на място.Момичетата в магазина бяха страхотни и разгледах на спокойствие.Бях решила да взема скраб за устни и се спрях като аромат на Bubblegum, а цената му е 15,75лв.Следващото, което исках беше масажно масло и сърцето ми грабна Soft Coeur с цена 12,75лв.Накрая се изкуших и купих зайчето Walter Bunny масло за тяло от новата колекция, което мирише умопомрачително страхотно и е лъскаво, как да не го вземе човек.Цената му е 19,50лв.
Магазините, които търсех поне са близо един до друг и така се озовах в Kiehl's.Последно пазарувах от тях във Виена и все още нямаше магазин в България.Е девойката тук беше у-ни-кал-на и си поговорихме за продуктите им.Купих сета Healthy Skin Essentials, в който има два продукта които исках да пробвам, а останалите също грабнаха интереса ми - Ultra Facial Cleanser измивен гел, Calendula Herbal-Extract Alcohol-Free Toner тоник, Ultra Facial Cream крем за лице и Creamy Eye Treatment with Avocado околоочен крем.Цената на комплекта беше 98лв.
Освен това за моя тип коса и скалп ми препоръчаха шампоана с аминокиселини и кокосово олио Amino Acid Shampoo и реших да го пробвам.Цената на малката опаковка беше 20лв.
Останалите неща на снимката са подаръци, които бяха изцяло съобразени с моите коса и кожа.Балсам за коса Amino Acid с аминокиселини с 30мл размер, Rare Earth Deep Pore Cleasing маска, Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque маска за лице и Calendula Serum-Infused Water Cream крем за лице с лайка.Изобщо с две думи - очарована съм от обслужването.Надявам се скоро да имат он-лайн магазин или реален магазин във Варна.
Calzedonia си имаме и във Варна, но последно като минавах през магазина още не беше налична новата колекция.Отдавна ми се иска чорапогащник с надписи и затова купих Phrases от колекцията Frida Khalo.Тук може да видите как изглежда.Цената му е 29,95лв, което не е малко, но имат страхотни десени и качеството на продуктите им е добро.
У дома ме чакаше пратка от Eucerin с дневен крем Hyaluron-Filler с SPF15 подходящ за суха кожа.Тук съм споделяла мнение за дневния крем Hyaluron-Filler SPF30 подходящ за всеки тип кожа, който продължава да е един от любимите ми кремове.Този месец кремовете от серията Hyaluron-Filler са със специални цени цени в аптеките.
Това беше моят нескромен шопинг за 8-ми март и безкрайно благодаря на половинката ми за търпението да ме чака пред всеки магазин😁Ако искате или имате мнение за някой от продуктите, пишете в коментар.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS