What are you looking for?
2021-03-15

Missha M Perfect Cover BB крем

Не мисля че има някой, който не е чувал за прочутия Missha M Perfect Cover BB крем, но нямаше как да пропусна и аз да споделя мнение.
Идеята на бб кремовете е да се избегне използването на крем и фон дьо тен, като се използва един продукт, който съчетава грижата за кожата и грима.Друг огромен плюс на този продукт е наличието на висок слънцезащитен фактор SPF42 PA+++.Missha обещава да хидратира, изсветли кожата, както и да заличи фините линии, същевременно с това да изравни тена на кожата.
В България съм виждала да се предлагат 5 цвята и има много светли тонове.Аз избрах номер 23 Natural Beige, което обаче ми е твърде светло.През лятото съвсем няма шанс да го ползвам, заради тена.Въпреки това продуктът сякаш се адаптира към кожата ми и изглежда добре запечатан с пудра.
Опаковката е картонена, а самото флаконче е ярко червено, от плътна пластмаса.Ароматът напомня на синята Нивеа, но не се задържа дълго по кожата след нанасяне.Състава може да видите тук:
Четох разнопосочни мнения относно покритието на продукта, които ме учудиха.За мен този ББ крем има плътно покритие и не знам как някой го определят за лек.Вярно, че аз нямам кой знае какви несъвършенства, но дори на един пласт Missha M Perfect Cover покрива леки зачервявания, тъмни кръгове под очите и изравнява тена идеално.
Аз ползвам Missha M Perfect Cover BB крем без да нанасям друг крем под него.Накратко нанасям тоник, серум и после директно слагам Missha.На моята смесена към мазна кожа е напълно достатъчен през деня като хидратация.Не съм забелязала изсушаване или сухи участъци по лицето.Финишът е по-скоро свеж, отколкото матов.За да постигна по-матов ефект, запечатвам с пудра.По този начин не лъсвам след час-два, а чак около обяд.
През цялото време до премахване на грима нямам забележки към този BB-крем.Стои равномерно, не се врязва във фините линии, не става на петна и не избледнява.Дори с пудра се забелязва трансфериране и ще видите цвят по маската си за лице например, което ми се случва и с всички останали фон дьо тени.
Премахването на бб-крема не е трудно при измиване с гел и после минавам по лицето с тампон мицеларна вода.
Считам Missha M Perfect Cover за икономичен продукт, тъй като няколко капки стигат за покроване на цялото ми лице и ползвам малката опаковка вече няколко месеца.
Откъм покривност, хидратация и издържливост за мен Missha M Perfect Cover е отличен.
Купих моята опаковка на промо цена около 11лв от Елитис, а стандартната му цена е 14,50лв за 20мл продукт.До края на март забелязвам, че има промоция в дрогерии Лили.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS