What are you looking for?
2021-04-24

Eucerin Hyaluron-Filler свиващ порите серум

В средата на февруари получих новия Eucerin Hyaluron-Filler свиващ порите серум и постът ми в Инстаграм веднага предизвика интерес и множество въпроси, тъй като всички с разширени пори сме в търсене на вълшебния продукт, който ще ги заличи.
Eucerin Hyaluron-Filler серум обещава свиване на порите и запълване на фините линии, докато защитава кожата от околната среда.
Продуктът идва в картонена кутия, а самият серум е в шише от бяло стъкло с пипета.Пипетата не е типичната за този тип продукти, а има голям бял бутон, който натискам, след което развивам и серумът е в пипетата.
Формулата на Eucerin Hyaluron-Filler серум е водниста и прозрачна на цвят, усеща се леко мазна на върха на пръстите ми, но това усещане изчезва веднага щом разнеса по кожата си.Ароматът е типичният за серията Hyaluron-Filler, но не се усеща щом продуктът попие в кожата.
Свиващия порите серум залага на три ключови съставки - хиалуронова, гликолова и млечна киселини, които спомагат за гладкостта на кожата.Антиоксидантите от своя страна я защитават от свободните радикали.
Серумът Eucerin Hyaluron-Filler се нанася на почистена кожа сутрин и (по желание) вечер.Аз го ползвам два пъти дневно, след тонизиране и преди дневния крем.Нанасям по цялото лице 1/3 от пипетата.Усеща се като вода и при мен попива за 10-15 секунди.След това нанасям обичайния дневен или нощен крем.Ползвала съм серума с няколко продукта, част от тях на Eucerin и друга част на различни марки.Досега не съм имала дразнене, парене или друго неприятно усещане.Мога да потвърдя, че серумът е добра основа за грим и досега нямам продукт, с който да създава "кир" ефект или да не се съчетава.
След първият месец употреба видимо забелязах свиване на порите.Не говорим за цялостно заличаване сякаш с Фотошоп, а за леко свиване до степен да го забележа.Моите фини линии са основно от дехидратация и съответно с повечето продукти се "запълват".Кожата ми видимо изглежда и на докосване се усеща гладка, "сочна" и омазняването намаля с една идея през студените дни.
През март се разблях от ковид и около 10 дни не бях в състояние да ползвам козметика, най-много крем, ако имам сили.След което забелязах, че порите ми са отново в първоначално състояния, което ще рече че продуктът действа, докато се ползва.Няколко седмици след преустановяване на употребата за съжаление, желаният ефект изчезва.
След боледуването отново започнах редовна употреба на серума Eucerin Hyaluron-Filler и тепърва очаквам отново подобрение на кожата.
Продуктът е икономичен, тъй като с малко количество покривам цялото лице и ще не съм дори до средата на опаковката.Бих купила продукта отново.
Eucerin Hyaluron-Filler свиващ порите серум се продава из аптеките на цена около 33-34лв за 30мл.

*Продуктът ми е предоставен от PR.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS