What are you looking for?
2021-04-06

BelleBox април 2021

Днес пристигна BelleBox за месец Април, чиято тематика е пролетна.Слоганът за този месец върху кутията е "Добри планети се намират трудно.Превърни всеки ден в Ден на Земята".
В кутията този месец има 5 пълноразмерни продукта, които ще ви покажа по-надолу.
1.Първият разкрит предварително продукт беше палитра сенки за очи Revolution Re-Loaded Newtrals 3.Марката ми е позната и за цената си качеството е прилично.Цветовете са в кафяво-червената гама и могат да се създадат различни цветни визии.Пълноразмерен продукт с цена 12лв.
2.Вторият разкрит продукт беше LUE by Jean Seo Erase cleansing, exfoliating & brightening powder.Марката е част от често присъстващия в кутията бранд evolue.Почистваща, ексфолирала и озаряваща пудра съставена от обезмаслено мляко на прах и фино смлян пълнозърнест овес.Обещава да намали появата на несъвършенства, оставяйки кожата мека и сияйна.Пълноразмерен продукт с цена 25лв.
3.Следващият продукт, който се крие в кутията същи е от серията LUE Spot Control.Продукт, който обещава да се бори локално с пъпки и несъвършенства.В състава си има 12 билки и органичен алкохол.Нанася се за 30 секунди върху проблемното място и пъпката намалява и изчезва.Пълноразмерен продукт с цена 25лв.
4.Третият продукт също е част от комплекта LUE Skin Solution Kit - LUE Balance hydrating and calming serum.Хидратиращ и успокояващ серум, който обеащава да намали порите и неприятното лъщене.Пълноразмерен продукт с цена 25лв.
5.Петият продукт, както винаги е маска.Този път Seacret Age Reverse Cupra Mask, маска против бръчки, базирана на естествен целулозен лист, който нежно прилепва върху кожата, придавайки гладко, успокояващо усещане. Амино протеиновият комплекс помага за укрепване на еластичността и успокояваща чувствителност, за здрава, еластична кожа.Пълноразмерен продукт с впечатляващата цена 39лв.
Честно казано съм малко разочарована, че има 3 продукта на една марка, а аз искам по-голямо разнообразие, но това е.В кутията другият месец ще ни очаква Mudmasky Blue Light Protection маска за лице.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS