What are you looking for?
2021-05-11

BelleBox май 2021


Днес получих Bellebox за месец май 2021г и бързам да споделя с вас съдържанието ѝ.Слоганът за този месец върху кутията е "Пий вода и търси слънчевата светлина.Ти си като цвете, но с по-сложни чувства".
В кутията се крият отново 5 продукта, два от които бяха разкрити предварително.
1.Първият разкрит продукт още в предходната кутия е Mudmasky Blue Light Protection маска за лице.Иновативна маска, която обещава да предпази кожата от вредната синя (HEV) светлина идваща от екраните на лаптопите, телефоните, таблетите, телевизорите.Имам есенната маска и ми допада, но я считам за надценена.Това е най-скъпият продукт в кутията с цена 94лв.
2.Вторият разкрит продукт е на често представяната тук 3INA - дълготрайна водоустойчива водна линия под формата на писалка.Харесвам очни линии в такава форма и ще я ползвам с интерес.Пълноразмерен продукт с цена 28лв.
3.Следващ продукт е биофлорална вода произведена от 100% лавандула Essences Organic Lavander Floral Water.Мултифункционален продукт, както повечето флорални води.Лично аз не съм фен на лавандулата като аромат, но това е лично предпочитание.Пълноразмерен продукт с цена 11лв.
4.Това, което привелече вниманието ми беше пликчето с черна мултифункционална гъба-сапун с въглен Daily Concept Multi-Functional Soap Sponge Charcoal.Продукт подходящ за лице и тяло, който ексфолира, детоксикира и почиства в дълбочина.Пълноразмерен продукт с цена 14лв.
5.Компактният малък балсам за устни под формата на френски макарон е kiflab Watermelon Cosmopolitan Lip Balm.Изглежда симпатично и е на българска марка.Пълноразмерен продукт с цена 12,90лв.
Не съм впечатлена от кутията и обмислям да замразя абонамента си.Sneak peak за следващата кутия е подхранващ и успокояващ коректор с вит.Е и алое вера Lasting Perfector на Icona Milano.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS