What are you looking for?
2021-06-12

Bell HYPOAllergenic Anti-smog серия

Напоследък сериите с коноп станаха актуални в козметиката и Bell HypoAllergenic не пропускат да се включат.Аз получих за проба регенерираща спирала, елексир за устни, елексир за лице и основа за фон дьо тен Hemp seed Anti-smog.
Спирала Bell HYPOAllergenic Anti-smog Great Lashes се оказа много добро дрогерийно попадение, леко изнендаващо за мен.Спирала е със силиконова четка и лесно нанасям дори на долните мигли без да се цапам.Има наситено черен цвят, а тушът е средно гъст.Има следния състав, богат на масла и протеини.Подходяща за хора с чувствителни очи и носещи контактни лещи. Дерматологично и офталмологично тестван продукт, веган.
Great Lashes придава дължина на миглите и ги подрежда, обем не забелязвам.Също така извива добре и извивката не пада при мен целия ден.Оказа се, че не се размазва и не люти на очите дори в края на работния ден, както ми се случва понякога с други спирали.
Премахването на спиралата също не ме затруднява с мицеларна вода.Спиралата се предлага на цена 10,90лв.
Bell HYPOAllergenic Anti-smog елексир за лице представлява мултифункционален продукт, който подготвя кожата преди нанасяне на грим.Опаковката е под формата на помпа, а формулата е на олио.По мое мнение е подходящ за суха кожа, тъй като отнема доста време да попие.Богат е на масла - от семената на коноп, от ядката на кайсия, арган, жожба и слънчогледови семки.
Това го прави неподходящо за моята смесена към мазна кожа, освен през най-студените зимни месеци.Моята кожа се омазнява допълнително след употребата на елексира и трябва да матирам още по-често.
Продуктът е подходящ за коса и тяло, затова аз го ползвам за сухи участъци на тялото.Там има подхранващ ефект и прави кожата ми еластична.Цена на продукта - 19,99лв за 30мл.
Bell HYPOAllergenic Anti-smog основа за фон дьо тен е иновативна формула обогатена с масло от коноп и алое вера, които обещават да подобрят еластичността на кожата и да забавят процеса на преждевременно стареене.Съдържа също богати на минерали водорасли, които образуват зашитен слой, който предпазва от замърсявания и вредни околни влияния. 
Формулата наподобява гел и има лек свеж аромат.Попива бързо и дава една прилична хидратация на кожата.Мисля, че е особено подходящ за лятото, когато искам немазни и леки текстури, който да овлажнят кожата без да я отежнят.Ползвам основата след слънцезащитния крем, който нанасям и не виждам допълнително омазняване.
Кожата ми е еластична и освежена, но не забелязвам никакво допълнително задържане на грим.Продуктът е с цена 12,99лв за 30мл.
Може да закупите най-новите продукти на марката предимно онлайн на Taota.

*Продуктите са ми предоставени от PR.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS