What are you looking for?
2021-06-09

BelleBox юни 2021

Вчера получих BelleBox за месец юни 2021г и днес набързо споделям какво има в кутията.Този месец бюти кутията има рожден ден и става на 3 години.Кутията е красива и в тон с празника.
В BelleBox юни се крият 4 пълноразмерни продукта и няколко мостри.

1.Първият предварително разкрит продукт беше подхранващ и успокояващ коректор с вит.Е и алое вера Lasting Perfector Stick Concealer на Icona Milano.Моят цвят е най-тъмният възможен - 14 apricot.Идеята, което дават да от кутията е да се ползва като контур стик.Марката е италианска и не особено известна, а цената на този продукт е 30лв.
2.Вторият разкрит продукт е отново палитра сенки на Revolution, но този път Re-Loaded Empire.Тук цветовата комбинация е отлична, а качеството за парите си е добро.Пълноразмерен продукт с цена 11,00лв.
3.Третият пълноразмерен продукт изненада е матово червило Revolution Matte Lip с цвят 120 Vow.Тук цветът е неутрално кафяво - също ми харесва и ще ползвам продукта.Пълноразмерен продукт с цена 12лв.
4.Последният пълноразмерен продукт, както винаги е маска - Oh K!SOS Printed Leopard Print Sheet Mask.Маска с леопардов принт, обогатена е със зелен чай и кора от върба, която обещава да избистри тена на лицето, да почисти порите и да успокои зачервяванията.Цена 8лв.
В ярката червена кутия се крият три мостри на серията Acne out на Biotrade, която съм получавала и в други кутии преди години.Комплектчето съдържа почистващ гел (10мл), активен лосион (10мл) и хидратиращ крем (5мл).Моята кожа не е акнеична и ще ги подаря на някой с проблемна кожа.Комплектът е посочен като компримент.
Има също така мостра на Хидратиращо масло за лице с органик роза Дамасцена и портокал на Икаров, което също е посочено като комплимент.Размер от 1мл.
Sneak peak за следващата кутия е ексфолираща и озаряваща маска Rose Illuminating Glow Peel Off Mask на skin Chemist London.
Аз лично очаквах доста повече от кутия в месеца с рожден ден и съм леко разочарована.Вече писах на BelleBox да прекратя абонамента си засега.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS