What are you looking for?
2021-07-25

Balea Tropical Vibes олио за тяло

Предходният пост със спрея за тяло Balea Tropical Vibes предизвика голям интерес и поради тази причина избързам с публикацията за олиото за тяло от същата серия.Олиото Balea Tropical Vibes за разлика от спрят обещава да омекоти кожата, да я направи по-еластична, а не само бляскава.
Опаковката му е тип помпа, което е много удобно.Формулата на продукта е течна и лесна за разнасяне по кожата, а ароматът е божествен за феновете на бисктвите.Обикновено щом се намажа с него и детето започва да души какво мирише на сладко наоколо.В състава може да видите няколко вида масла - от акай, от кайсия, от гроздови семки, жожоба и макадамия.
Преди всяка употреба добре разклащам продукта, за да се смесят маслата, тъй като понякога се забелязва леко утаяване.Нанасям продукта по цялото тяло обичайно след баня и най-вече след плаж.Продуктът попива за няколко минути и не се трансферира по дрехите.
Частиците в олиото са много по-фини и деликатни спрямо тези в спрея.Тук не се забелязват толкова явно частиците, колкото цялата кожа придобива един здрав бронзов блясък, сякаш съм бронзова богиня хи-хи.Маслата наистина правят мека и еластична кожата и дори не усещам нужда от лосион или друг продукт.Частиците се задържат по кожата с часове и са много по-трайни от тази на спря.
Бих определила продукта като икономичен, тъй като с малко количество успявам да покрия голяма част от кожата си.
Ако трябва да избирам между олиото и спрея за тяло Balea Tropical Vibes, то със сигурност бих избрала олиото, заради готиния аромат, грижата за кожата и деликатния блясък.
Цената на олиото Balea Tropical Vibes е около 6-7лв за 75мл продукт.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS