What are you looking for?
2021-07-24

Balea Tropical Vibes спрей за тяло

 Това лято от Balea решиха да ни зарадват с нова лимитирана серия лосион, спрей за тяло и масло за тяло Tropical Vibes.Признавам че отдавна не ми се беше случвало да купя два продукта от една и съща серия с почти идентично действие, но пусто любопиство и любов към блясъка.
В началото на юни купих спрея за тяло Balea Tropical Vibes и ще започна с него.
Опаковката е под формата на бутилка с пулверизатор, определено удобна за употреба.Формулата, както виждате е течна и се разнася лесно с ръка.Ароматът е страхотен - на тропически цветя и акай бери.
Идеята на спрея Balea Tropical Vibes е да ароматизира и да направи бляскава кожата.Не обещава подхранване, мекота или друга грижа, нека никой не остава с грешни впечатления.
Ползвам спрея след баня или преди излизане на слънце, когато искам кожата ми да засияе в милиони фини розови и златисти частици.Лъскавите частици изглеждат едри, но напръскани по кожата не са толкова забележими.За да постигна по-силен блясък е нужно само да пръскам начесто по кожата без да размазвам.Ако започна да нанасям с ръка, частиците остават по ръката ми.
Другото, което забелязвам е че частиците бързо падат от кожата при досег с дрехи или други тъкани.Ароматът се задържа около час, което за мен е нормално при този тип продукти.
Тук може да видите как изглежда на слънце в движение:

Не е мъст-хев продукт, за разлика от олиото от серията, но е приятна глезотия за лятото.
Цената на Balea Tropical Vibes спрей за тяло беше около 6-7 лв за 200мл продукт.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS