What are you looking for?
2021-07-20

Bioten CelluFight антицелулитен масажен крем

Още миналата есен се заех да вляза бавно и постепенно във форма, защото последните години аз не се харесвам.Тази промяна включваше режим на хранене, тренировки в домашни условия и разбира се продукти за кожата.Няма какво да се лъжем, че само с мазане на крем ще имаме видими резулати.В борбата с целулита пробвах два крема и днес ще стане въпрос за този, от който останах по-доволна и вече купувам поредна опаковка - Bioten CelluFight антицелулитен масажен крем.
Кремът има тройно действие според производителя.
"Успокоява възпалението причинено от натрупването на мастни депа и ограничава появата на “портокаловата кожа”, като изглажда тъканите.
Намалява мастните депа, като стимулира липолитичните и деконгестивни функции и така редуцира целулита и  продотвратява образуването му.
Намалява обема на мастните клетки и ги връща в нормалната им форма за строен силует."
Опаковката е ярко цикламена и трябва да гледате цвета и сантиметрите в друг цвят, за да различите трите продукта от серията.Масажният крем има жълто (да го наречем) кръгче и обещава да намали обиколката на корема до 5 см.Опаковката е тип туба и трябва да изтискам желаното количество.Малко по-трудно става, когато продуктът е на привършване, а пластмасата е по-твърда.
Bioten CelluFight антицелулитен масажен крем има силен траен аромат на лют пипер и гуарана, който се задържа дълго по кожата.Освен главните действащи лица - кофеин, гуарана и морски водорасли може да видите останалите съставки тук:
Формулата е много гъста, плътна и бяла на цвят.Няма опасност да се разтече между пръстите и се нанася лесно.Попива за около минута и веднага започвам да усещам загряващия ефект.Освен затоплящ ефект кремът предизивиква видимо зачервяване на кожата.В зависимост от нанесеното количество този ефект се задържа до час.Задължително веднага след нанасяне на крема си мия ръцете със сапун и топла вода, защото веднага ще предизвика зачервяване и започва да щипе, ако докосна друга зона.
Според производителя за максимален ефект кремът се нанася два пъти дневно - сутрин и вечер.Аз естествено нямам толкова време и нерви и го ползвам веднъж дневно, а понякога и през ден.
Въпреки не чак толкова редовното нанасяне ефект от Bioten CelluFight антицелулитен масажен крем има.Кожата ми е загладена и съчетан с разумно хранене и спорт - сантиметрите намалят.Не случайно показвах поредната четвърта нова закупена опаковка.Ако се ползва само крем, предполагам че ще има поне заглаждане на кожата, но не гарантирам за намаляване на обиколките.
Кремът не бих определила като икономичен особено, ако се мажа редовно.Свършва за около месец.Цената му е около 7-8лв, но често го купувам на промоция около 6лв.
Сега в жегите ми се иска да пробвам охлаждащия гел, но все не го намирам.Ако ги видите някъде във Варна, пишете 😊

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS