What are you looking for?
2021-08-29

Pantene Hair Superfood шампоан и балсам

Преди почти година получих шампоан и балсам от серията Pantene Hair Superfood.Продуктите пристигнаха в холограмно несесерче и като цяло комплектът е подходящ за неангажиращ подарък на близък.

Моята коса е тънка, боядисана със сухи краища и бързоомазняващи се корени.Всеки с такава комбинация знае какво "удоволствие" е.Отдавна свърших продуктите и пропускам да споделя мнението си за тях.Те ме накара отново да започна да купувам продукти на марката.

Шампоанът Pantene Hair Superfood има перлено бял цвят и се пени отлично.Той успява да измие с лекота мазна коса, както и  силно замърсена след тренировка например.При изплакване не усещам заплитане или скърцане от пресушаване, въпреки че мия косата си два пъти.
Балсамът Pantene Hair Superfood 3 Minute Miracle се оказа с доста по-богата формула, отколкото очаквах.Спокойно може да замести маска за коса в случаите, когато бързам и нямам време да чакам.
Нанасям продуктът на измита влажна коса и изчаквам 3 минути, след което изплаквам.Косата е гладка и без заплитания.Балсамът има доста силен аромат, който много ми харесва и лично аз го усещам поне няколко часа след излизането от баня.
След подсушаване косата се разресва с лекота.Дължините се усещат напълно хидратирани, а корените не губят обем.Косата ми е много лъскава и жива до следващия ден.Не забелязвам корените ми да се омазняват по-бързо от обичайното.Не съм усетила някакви раздразнения или други проблеми по скалпа.
Цената на всеки от продуктите е около 7-9лв. и бих ги купила отново.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS