What are you looking for?
2021-09-14

Holika Holika Aloe 99% успокояващ гел

До тази пролет не разбирах вълнението, което се отделя на продуктите с алое и цялото превъзнасяне по прочутият Holika Holika Aloe 99% успокояващ гел.
"Гелът не само овлажнява кожата ви, но също така насърчава заздравяването на леки кожни наранявания. Намалява дискомфорта и раздразнението след бръснене, помага при изгаряния, намалява възпалението и елиминира болката след слънчеви изгаряния, справя се с пилинг и прави кожата изключително мека и кадифена."
Започваме още с интересна опаковка под формата на листо от алое - ами оригинални са корейците спор няма.Формулата е безцветна, а цвят придава опаковката, наподобява течен лепкав гел с лек аромат, който не се задържа по кожата.
Съставът все пак не е кратък и може да видите тук:
Holika Holika Aloe 99% успокояващ гел може да се ползва върху лицето като овлажняващ крем, серум за коса, лосион за тяло и крем за ръце.Единствено трябва да нанеса малка част от продукта по кожата или косата в зависимост от нуждите.Самият продукт при нанасяне е лепкав и това е единственто нещо, което не харесвам в него.След като попие за около минута спира да лепне и носи леко охлаждащо действие.Кожата се усеща гладка и суха, все едно не е слаган продукт.Когато кожата ми е суха, усещам нужда от нанасяне на крем или лосион, тъй като гелът сам по себе си не ми е достатъчен.Имайте предвид, че с няколко крема за лице ми се случи да се получи така нареченият кир-ефект или белене на самия продукт под друг крем.
Holika Holika Aloe 99% се справя много добре с успокояването на кожата при различни видове раздразнения.Напоследък го ползвам ежедневно като серум за лице и дори при ухапвание от комар.Ползвах го също така след плаж през летните дни.
Гелът е икономичен и малко количество стига да покрия голяма зона кожа.Цялостното ми мнение е че продуктът си заслужава парите и бих го купила отново.
Цената му не е ниска, но е оправдана.Купих го на промоция от дрогерии Лили с цена 10.99лв, при редовна цена 15.49лв за 250мл продукт.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS