What are you looking for?
2021-10-05

Benefit Badgal to The Bone комплект

По-добре късно, отколкото никога важи в блога с пълна сила, особено щом ще изградя цялостно и пълно мнение за продуктите.Козметиката на Benefit е всеизвестна и няма нужда от представяне.Последно купих комплектът Badgal to The Bone от българската Sephora.Няма как да отрека, че първото нещо, което ме привлече беше готината кутия.
Сетът съдържа пълноразмерна спирала BADgal BANG!, прочутият бронзър Hoola в пълноразмерен размер и травъл-сайз размер на минимизираща порите база за грим the POREfessional.
Започвам със спиралата Benefit BADgal BANG!, защото беше първият продукт, който отворих.Очакванията ми бяха високи, тъй като има добри отзиви за нея.
Опаковката е стабилна, готина и не се усеща евтина в ръката.Спирала със силиконова четка с къси ресни, а цветът е наситено черен.Формулата е прекалено течна за моя вкус дори месец след отварянето.
Нанасянето на продукта е лесно, но за по-добър ефект се иска напластяване или поне нанасяне на два слоя, което не ми допада.Benefit BADgal BANG! подрежда миглите и придава дължина, но не очаквайте обем.За видим резултат има нужда от нанасяне поне на два пласта.Основният недостатък при мен е че спиралата се отпечатва на клепачите след няколко часа, без значение дали имам сенки или не.Спиралата се премахва лесно с мицеларна вода или измиване гел.Лично аз едва ли ще купя продуктът отново.
Бронзиращата пудра Benefit Hoola отворих едва в началото на лятото от чисто любопитство, тъй като рядко ползвам този тип продукти и съжалих, че не съм го направила по-рано.Изумително за мен, но го ползвам почти ежедневно и изцяло замени пудрата ми за летните дни.
Опаковката е картонена във формата на квадрта, но стабилна.Вътре в нея има четка, която аз не ползвам, тъй като не ми е удобна за този продукт.По мое мнение бронзърът има лек аромат на крем за лице.Формулата на пудрата е много фина и с подходящата четка изобщо не се рони.
Цветът на Benefit Hoola (original) е топъл и това го прави неподходящ за контуриране, което при мен се случва само по поводи.Финишът на бронзъра е матов, което го прави отличен за ежедневието, когато не искам да светя като коледна елха.За целите на затопляне на тена на цялото лице също е идеална, когато имам тен.В момента ползвам основно Missha M Perfect Cover BB крем, но в цвят 25 и след него минавам цялото лице с Benefit Hoola, като повтарям скулите.Получава се чудесна ежедневна офис визия и почти не личи, че имам нещо на лицето.В замяна на това тенът на лицето ми е изравнен, свеж и си личат дните изкарани на плажа.
Така Benefit Hoola се оказа най-ползваният бронзър, който съм имала и бих купила продукта отново.
Минимизираща порите база за грим Benefit the POREfessional съм ползвала и преди в мини опаковка и вече имах впечатления.Опаковката в случая е травъл-сайз тубичка, от която изтисквам нужното количество.Продуктът има лек парфюмен аромат.Формулата му е в телесен цвят, наподобява гъст серум и не личи по кожата щом се разнесе.
Този размер е едва 15мл. но ми е достатъчен за поне месец употреба, тъй като нанасям от него само на бузите и брадичката, където имам видими пори.
С Benefit the POREfessional постигам запълване на мини порите и леко туширане на големите.Наистина матира поне за 3-4 часа, а запълващият ефект издържа до махане на грима.Над базата се нанася с лекота фон дьо тен и кожата е видимо гладка и матирана.Въпреки това не намирам цената на продукта за оправдана и поради тази причина не го купувам в пълноразмерен формат.
В обобщения ще кажа, че сетът Benefit Badgal to The Bone ми хареса и съм фен на подобен тип формати за запознаване с няколко продукта на марките на по-добра цена.
Цена, на която купих комплекта Benefit Badgal to The Bone, беше 70лв.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS