What are you looking for?
2022-03-06

Alteya Organics флорална вода от безсмъртниче

Не се бях замисляла да ползвам флорална вода до скоро.Имах известни кожни проблеми и често ми избиваха пъпки без видима причина.Пробвах да променя грижата за кожата на лицето ми, но нямаше особен ефект.Поради тази причина реших да пробвам флорална вода от безмсъртниче, която има доста ползи за кожата.Не ми се искаше да поръчвам онлайн, затова когато попаднах на Флоралната вода от безмсъртниче на Alteya Organics в биомагазин Зелен веднага я купих.
Ползи:
• Хидратира и тонира;
• Охлажда и успокоява;
• Изчиства тена и озарява;
• Ароматът ѝ има успокояващо действие върху сетивата.
Също така етеричното масло от безсмъртниче има антибактериални и противовъзпалителни свойства.
Флоралната вода от безмсъртниче на Alteya Organics се предлага в картонена кутия.Самата опаковка е от тъмно стъкло с пулверизатор, което поне за мен е безспорно удобство.Формулата е прозрачна и под формата на вода.Флорална вода е получена чрез парна дестилация на свеж цвят от безсмъртниче и други съставки реално няма.
Ароматът е специфичен, ако мога така да се изразя.Лично за мен не действа успокояващо на сетивата, но това е строго индивидуално и се свиква.Ароматът е "землист" и напомня на мерудия, също така е доста силен и се усеща дори след като попие водата в кожата, ако не нанеса друг продукт.
Как се ползва - впръсквам върху зоната, която искам да покрия или впръсквам от продукта върху памучен тампон и обтривам кожата.За мен по-лесно е директно да напръскам лицето си, макар да има известно "прахосване" на продукта.
При мен флоралната вода от безсмъртниче Alteya Organics помогна много при силно раздразнение на кожата след преболедуване от Ковид.Месец след като преминах Ковид (март 2021г) кожата ми започна да се зачервява и да ми излизат ситни пъпки, каквито не съм имала никога.При положение, че не бях сменяла козметиката си и тя беше в срок на годност, то този проблем продължи няколко месеца.Опитвах какво ли не, но нямаше особен ефект.Накрая нанасях само Holika Holika Aloe 99% успокояващ гел, но беше станало пролет, а не исках да излизам без никаква слънцезащита.
Поради тази причина купих тогава флоралната вода и започнах да я нанасям сутрин и вечер.Сутрин на почистено лице връсквах от водата и изчаквах да попие, след това нанасях Missha M Perfect Cover BB крем, от който единствено нямах допълнително раздразнение.Вечер след измиване отново пръсках обилно лицето си в флоралната вода от безсмъртниче.Така след месец употреба видях как кожата ми се избистри и раздразненията изчезнаха.
Сега ползвам флоралната вода веднъж на ден и продължавам да виждам успокояващ ефект от нея.Ползвала съм я и за тяло, както и при детето.
За мен има чудесно успокояващо и противовъзпалително действие върху кожата и ще продължава да купувам този продукт, въпреки че ароматът му не ми е много по вкуса.
Продуктът е икономичен и тази малка бутилка от 120мл ми стига за няколко месеца ежедневена употреба.
Цената, на която купих Alteya Organics флорална вода от безсмъртниче беше 13,99лв за 120мл.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS