What are you looking for?
2022-06-11

Eveline Slim Extreme 4D Thermo-Activator антицелулитен серум за отслабване

Убедена съм, че няма жена в България, която са е търсила антицелулитен продукт и да не чувала за Eveline Slim Extreme 4D Thermo-Activator - eдин от най-хвалените бюджетни продукти в тази сфера.
От есента на миналата година се опитвам да подържам форма като следя какво хапвам и правя упражнения у дома.С напредването на годините става все по-трудно, но когато виждам видим ефект, това ми дава стимул.
През последните няколко месеца съм се заела с влизането във форма у дома.Това разбира се започва с движение и режим на хранене.В допълнение разбира се включих и продукт против целулит.Вторият продукт, който ползвсм през последните месеци е Eveline Slim Extreme 4D Thermo-Activator.Много хвален продукт на полската марка, който бях ползвала преди доста години.
Кремът е в опаковка тип тубичка, която се изстисква, което ми харесва, тъй като не бъркам с нокти и не замърсявам продукта.
Кремът има бял цвят и силен аромат на тютюн и лют пипер.На следващата снимка може да видите подорбен състав:
Съгласно описанието продуктът трябва да се нанася два пъти дневно, а по-нататък пише няколко пъти седмично.Лично аз нямам време да го правя два пъти на ден и го нанасям веднъж. Парещото усещане е силно, когато прекаля с продукта.През останалото време, ако се движа почти не го усещам.По-силно затопляне чувствам едва, когато съм в покой и не се движа.Тук също задължително си мия ръцете веднага след употребата на серума, тъй като започва да ми люти, ако докосна друга част от тялото или лицето си.
За тези месеци употреба не забелязвам кой знае каква разлика в кожата си освен леко заглаждане.Няма разлика в сантиметри и обиколки, което ме озадачи.С предишния продукт, който ползвах имаше разлика, а движението и храненето ми са същите.
Поради тази причина отново ще купя него и няма да повторя скоро Evelin.
Цената на Eveline Thermo Active Slimming Serum Anti Cellulite беше около 12 лв. и в доста по-висока спрямо Bioten.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS