Balea дълбокопочистващ шампоан за коса

Един продукт винаги имам наличен на рафта в банята и никога не остава време да споделя мнение за него.Тъй като поредната опаковка е към края си, реших че е дошъл реда му.Споменавала съм, че косата е едно от слабите ми места и често чета какви грижи трябва да полагам за нея.След няколко статии повтарящи колко е важно от време на време косата да се почиства в дълбочина, се сдобих с дълбокопочистващия шампоан Balea Professional Tiefenreinigung shampoo.

Опаковката е голяма тубичка, която както се вижда доста посмачках от стискане.Удобна е и сравнително стабилна.Доколкото съм виждала снимки, продуктът се предлага и под формата на помпа,но за толкова време никога не съм виждала тази опаковка в дрогериите.
Шампоанът е безцветен с гелообразна консистенция и приятен парфюмен аромат.
На последната снимка виждате съдържанието на продукта.
Самият шампоан прави обилна пяна, поради наличието на SLS.Лично при мен усещам как добре почиства косата и скалпа, без обаче да я пресушава.Няма заплитане или скърцане.Просто косата е чиста дори с едно сапунисване.
Почти винаги след като съм била с прическа, която изисква "тонове" лак, пяна и други продукти, мия косата си с този шампоан, тъй като не искам да остават остатъци от тях по косъма.Но все пак не ходя с тежка прическа всеки ден.
Същевременно не е хубаво косата да се почиства в дълбочина прекалено често и затова аз ползвам продукта веднъж на 10-14 дни.Така че бих казала, че е икономичен.
Доволна съм от покупката и ще продължавам да вземам този продукт.
Цена на Balea Professional Tiefenreinigung shampoo - 3.99 лв за 250мл. продукт.

9 коментара

 1. Аз също много ги харесвам, особено има един за руса коса. За цената си е страхотен

  ОтговорИзтриване
 2. Да, моят е с помпа, но е доста стар - ползвам го сравнително рядко, не повече от веднъж в месеца и то ако се сетя. Хубаво ревю за хубав продукт :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Мерси :)) Този с помпа така и не го видях, а в дрогерията като питам ме гледат като извънземно :D

   Изтриване
 3. Точно вчера четох пост в един друг блог колко е важно да се използва дълбокопочистващ шампоан, а сега и след твоя пост задължително ще си взема. Този откъм цена ме устройва идеално :)

  ОтговорИзтриване
 4. И аз имам нужда от такъв и то не защото ползвам много лак или пяна, даже никак, ами заради много хлорираната вода при нас. Този дали е подходящ за подобно почистване?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Краси, и при мен водата е много хлорирана и мисля, че шампоанът се справя добре дори с този проблем.Аз също не прекалявам с допълнителните продукти, но има моменти, в които усещам косата си ужасна и ползвам този продукт :))

   Изтриване