What are you looking for?
2013-03-07

Prettybox - March 2013 (Bulgaria)

Доживяхме!
И май с това се изпари надеждата на всички.Естествено става дума за първата в България кутия на Prettybox.Идеята както повечето от вас знаят е взаимствана от Glossybox кутиите.В повечето блогърски сайтове вече има снимки и коментари за съдържанието на бюти-кутията. И има естествено доволни и разочаровани.

А сега и моето мнение за идеята и изпълнението й.
Радвам се, че в България се започна подобна инициатива. Не съм разочарована от първата кутия, но не съм и очарована, може би защото нямах големи очаквания.За създаването на кутия трябват спонсори и реклама. А тук това е съвсем нова практика. Надявам се в занапред да има развитие, но това ще го покаже само бъдещето.И да споделя какво има в мартенската кутия, която струва 25лв. (получихме намаление от 10% върху стойността)
  •  INGLOT Under Make-up Base /тестер/ + ваучер за отстъпа 20% от цената при закупуване.
  •  CREME 21 Грижа за ръце и тяло /2 тестера/
  •  FIGS & ROUGE Lip Balm /Оригинален размер/
  •  BM BEAUTY Peachy Glow Blusher /тестер/ 
  •  SKINETICA /2 тестера/
 И...... това е.Ще пиша подробно ако остана впечатлена от някоя мостра.
А вие какво мислите?

Add your comment

  1. Здравей. Аз също бях развълнувана за първата кутия, но докато се реша да я поръчам, вече бяха свършили. Май няма за какво да съжалявам. А исках да те попитам ти мислиш ли да поръчваш втора кутия,според теб заслужава ли си?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, колебая се за втората кутия и още не мога да реша.Бих дала шанс на още няколко кутии с надеждата нещата да се подобрят :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS