What are you looking for?
2015-02-09

Fresh Line Christmas Biscuits Set

За съжаление Коледа мина и вече ми  се струва, че беше много отдавна, но сетът на Fresh Line Christmas Biscuits Set продължава да ми напомня за този период.Споменах ви, че го получих по време на коледното събитие с Fresh Line.
Красивата кутия съдържа цели 5 продукта на гръцкия бранд - Chocolate Shower Wash душ гел 200ml, Chocolate Body Milk мляко за тяло 200ml, Vanilla крем за ръце 75ml, Galatea Mini Body Splash аромат 20ml, Ekmek Kataif ръчно изработен сапун 120gr, Chocolate Lip Therapy шоколадова терапия за устни 15ml.
До момента използвам всичко без сапунът, тъй като още не му е дошъл реда.
Първи по ред са Душ-гелът Chocolate Shower Wash и Млякото за тяло Chocolate Body Milk.Удобни прозрачни опаковки на винт, които издържат без проблем пътуване.
Душ-гелът ми ухае на Коледни курабии и се пени доста.Усещам аромата му по кожата си дори след излизане от банята, докато нанеса млякото за тяло.
То от своя страна има мирис на горещо какао с канела.Има доста течна консистенция, попива бързо в кожата и се усеща как ухае поне 2-3 часа.Според мен е подходящо за нормална кожа през топлите месеци, тъй като сега ми идва леко, а за суха кожа ще бъде недостатъчно подхранващо.
Тук може да видите състава на двата продукта:
Следва ред на кремът за ръце Vanilla.
Както се подразбира от името, има страхотен аромат на ванилия, който се усеща доста дълго след намазване.Консистенцията е кремообразна и има нужда от няколко минути, за да попие в кожата.Кремът оставя кожата мека и подхранена.
Следва и най-голямото изкушение за мен - балсамът за устни Chocolate Lip Therapy.Сладката метална кутийка зае почетно място на нощното ми шкафче и винаги щом съм у дома посягам към нея.Та кой не иска да си маже постоянно устните с шоколад и да не дебелее :D
Твърда леко мазна консистенция, която нанасям с ръце и подхранва чудесно устните ми без да оставя лепкаво усещане.
Спрейчето за тяло Galatea Mini Body Splash ползвам рядко тъй като има доста силен и траен аромат, който не е точно по моя вкус.А сапунът, както писах още не съм пробвала.
Като цяло съм очарована от състава и продуктите на марката и със сигурност при следващото ми посещение в магазина им ще купя скраба за тяло и олиото за коса, които си набелязах :))

Add your comment

  1. Балсамчето мирише наистина умопомръчително! <3
    Продуктите им изглеждат чудесни, последният път, когато бях в Ринг Мол бях затруднена с избора, а и нещо не се харесах с ароматите на изброените от теб, доста силни ми бяха, обаче сега започвам малко по малко да набелязвам какво да взема! Изборът е труден :D :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, в опаковките ароматите са доста силни, но на кожата не се усещат толкова натрапчиво :))

      Изтриване
  2. каква е цената на кутията и къде може да се намери

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Цената е 51 лв и засега марката има магазин само в Ring Mall :)

      Изтриване
  3. Страхотни продукти, Веси! Възбуди ми още повече интереса към марката :)

    ОтговорИзтриване
  4. Как мога да си поръчам от вашата страница

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте, няма как да поръчате от страницата ми, тъй като не съм магазин.Тествам различни продукти и пиша за тях, не ги продавам.Благодаря за интереса.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS