What are you looking for?
2015-05-05

Empties 8 / Празни опаковки # 8

Няколко месеца събирам изхабените козметични опаковки, което само показва колко съм намалила ползването на козметика напоследък.С пазаруването съм по същия начин и се чувствам чудесно - няма натрупване на хиляда продукта от вид.Явно пренасищането си казва думата и се замислям към кое да сложа в пазарската си кошница.
И след това лирическо отклонение е ред да "поровим" в козметичното ми кошче.
1.Започвам с Avene Hydrance Optimale серум за лице, на който имам посветено самостоятелно ревю тук.Продуктът не ме накара да си променя мнението, докато видях дъното му и остава един от любимците ми на марката.Чудесен дори за моята смесена кожа през по-студените месеци и със сигурност бих го купила отново.
2.Балсамът за коса с лавандула Lavanda беше в една от Pinks кутиите и бързо в влезе в употреба.Имаше приятен аромат и лека консистенция.Помагаше единствено за лесното разресване на косата след баня и дори я усещах леко изсушена след употребата му.Не беше много икономичен и от доста време чакаше да бъде сниман и да отива в големия кош.Едва ли бих купила същия вид отново.
3.Шампоанът за бързо омазняващи се корени и сухи краища Schauma Fresh it Up! също има самостоятелно ревю тук.Като цяло не останах впечатлена от употребата и ефекта му и до самия край.Приятен дрогериен шампоан, който на вас може да подейства по-добре, но при мен не оправи положението и съм в търсене на подходящия.Едва ли бих го купила отново.
4.Дезодорантът Dove go fresh с нар и върбинка купих съвсем случайно грабната от приятния аромат, който обаче се оказа доста силен и натрапчив.Иначе си вършеше работата през топлите дни като за дрогериен дезодорант и не оставяше бели следи.Бих го купила отново макар и в някоя друга разновидност, но засега се върнах към любимият си Garnier в разновидност Invisi Cool.
5.Друг продукт със самостоятелно ревю е почистващата пяна за лице Alverde Beauty & Fruity 3 в 1 с ябълка и лаим.Мнението ми също остана непроменено за пяната и месеците след ревюто я ползвах рядко за лице и често за почистване на четките на Clarisonic.За мое учудване на третия месец въпреки рядката употреба помпата й се повреди и трябваше да я преливам в друга опаковка, което определено не го считам за плюс.Не бих купила тази пяна отново, поне скоро.
6.Шампоанът Erato на Fresh Line подходящ за увредена и дехидратирана коса беше също част от някоя Pinks box.За разлика от други продукти на марката, които ви показах, този не беше подходящ за мен, но го използвах.Бих предпочела нещо за моя тип коса и страхотните им сухи шампоани под формата на блокче.Ерато имаше билков аромат, пенеше се учудващо добре за шампоан с доста изчистен състав и би се харесал на хора залагащи на този тип продукти.
7.Коректор Max Factor Mastertouch в цвят Fair използвах за озаряване на зоната под очите.Той е един от любимите ми коректори под формата на писалка с накрайник-гъбичка.Лесен за употреба, лека форума, която се слива с кожата и не се впива в гънките.Недостатъкът му е, че е много неикономичен, а цената не беше най-ниската.
8.Последен в редицата е балсамът за устни Maybelline Baby Lips Hydrate, за който също ви говорих подробно тук.Не е нещо впечатляващо, но и не е абсолютно разочарование, така че, ако ви гризе любопитството го пробвайте.Аз приключих с него и сред голямото разнообразие едва ли ще се върна към него.
Това бяха последните ми празни опаковки напоследък.Споделете мнение дали сте ползвали някой от тях и бихте ли го взели отново.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS