What are you looking for?
2013-12-06

[TAG] I ♥ Christmas

Таг-овете са страхотен начин за опознаване на блогърите.Продължавам с внасянето на коледно настроение в блога, с Коледния таг.Тъй като няколко момичета направиха тагове, ще отговоря на няколко от тях, като се надявам да не се отегчите.


Започвам с таг-а на Мери от Womanberry
1. Любимата коледна напитка? 
Червено вино!Боже, сигурно звуча като алкохолична, но умните хора са го казали "По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик"...Виното естествено е с вечерята.През деня наблягам на кафе и мляко с какао :D


2.Любим коледен аромат?
Обичам всякакъв аромат на свещи.А ако е съчетан с аромат на изгорели дърва от камината всичко ще е чудесно.
3.Имате ли коледни традиции?
Традиции точно нямаме.Обичам е да съм със семейството си за празника.

4.Какво е единственото нещо, което наистина искаш Дядо Коледа да ти донесе тази Коледа? Здраве за семейството и близките ми, а с него ще се сбъдне и друга моя мечта :))) 


5.Строили ли сте някога къщичка от канеленo-джинджифилови курабийки? Не, готвенето не е едно от любимите ми занимания... Оставям тази част на майка ми или свекървата :D Но бих схрускала някоя такава къщичка с удоволствие :))

6. Кой е човекът, на който най-много искате да купите подаръци? На мен?!хахах... На любимия и вече го направих! :))
7.Любима Коледна песен? Най-нахално ще пусна няколко много любими! :))





8.Koй е най-странният подарък, който сте получавали за Коледа? Странен точно не съм получавала.Предимно неща, които съм поръчала предварително на Дядо Коледа :D

9.Обичате ли да се обличате празнично за Коледа, или предпочитате да останете по пижама? Пижами не нося :D У дома също не слагаме официални тоалети за празника, слагаме нещо удобно и приятно на вид.Нова година е времето за контене :))



Другият ТАГ е на Тони от Brilliantt's Makeup Collection. Ето и нейните въпроси:
1. Кое е най-голямото ви желание? /нематериално/ Както писах и горе - здраве за всички! Знам, че звучи банално, но с годините човек осъзнава действителността.
2. Ако можете да изберете само един козметичен продукт, който да получите като подарък, то кой би бил той? Много скромен Коледен календар! :D


3. Какви нюанси лак носите най-често през зимата? Червено, червено и още червено.Както и всички други цветове според настроението ми, но червеното преобладава.Например това:



4. А какъв грим носите през зимата? Червеното червило част ли е от макиажа ви? Гримът е според настроението ми, а не толкова според сезона.Залагам малко повече на блясъка.Червено червило слагам много рядко, въпреки че много ми харесва.
5. Кой е любимият ви зимен аксесоар? Ръкавици без пръсти.Много рок!Просто такива са ми удобни.Мога спокойно да си бъркам в чантата, да си цъкам на телефона, да шофирам и ноктите ми не ги късат :))

6. Любима зимна напитка? А храна? За напитката вече писах.Храна - домашна баница... мммм вкусно!
7. За вас важи ли следната мисъл "Колкото по-блестящо, толкова по-Коледно"? / що се отнася до интериор, грим, мода /  О, да! Падам си по лъскавото, какво да се прави :))

8. Задължително ли е да присъства Коледна свещ на празничната ви трапеза? Да!
9. С естествена или изкуствена елха предпочитате да украсите дома си? Изкуствена в последните години.Като дете у дома винаги имаше естествено дръвче като подарък.
10. Кой е най-важният козметичен продукт за вас през зимния сезон? Крем за лице!

11. Обичате ли Коледните песни и филми? А кои са любимите ви?  Песните вече ги споменах.Филмите са всички части от поредицата "Сам в къщи"

12. Имате ли цветето "Коледна звезда"? Не.Купувала съм го няколко пъти и никога на успявам да го отгледам.

13. Какво най-често ви се пада от Коледната питка с късмети? При нас късметите са в новогодишната баница.В Коледната питка се слага само пара и се пада обикновено на мен! :))
14. /по желание/ Добавете снимка с ваш Коледен грим, маникюр или просто снимка, носеща зимно настроение /на вас или нещо или някой, който много обичате, вкл. домашни любимци/

Всеки, който желае нека се чувства таг-нат и да отговори на въпросите на момичетата, или пък да напишете свои, които ви носят Коледно настроение :))

*Всички снимки са произволно избрани от Интернет

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS