What are you looking for?
2016-02-22

Manhattan Last & Shine лак за нокти - Soft Orchid 700 и Violet Thunder 710

Във Фейсбук ви показах двойката лакове от новата серия на Манхатън, които имам удоволствието да изпробвам малко преди пускането им на пазара в България.Серията се казва Manhattan Last & Shine и е с нова формула и дизайн.Аз получих цветовете Soft Orchid 700 и Violet Thunder 710.
Новите опаковки определено са различни и запомнящи се шишенца.Когато ги прибирах, осъзнах колко удобни за нареждане са заради правилата форма.Четката е вече широка, както и при други марки напоследък, и неведнъж съм споделяла, че за мен е много удобна и лесна за употреба.
Soft Orchid е пастелно розово-лилаво с крем-финиш.За плътно покритие е достатъчен един плътен слой, но аз по навик нанасям два тънки.
Violet Thunder е лилаво с изявен металически финиш, който обаче стои леко на черти, както забелязвате.
На показаните снимки нямам нанесена база и топ-лак, защото исках да видя как ще се държат само лаковете на Манхатън на моите нокти.
Като цяло серията Last & Shine обещава:
* Бързо съхнене - съгласна съм напълно.Двата слоя лак изсъхнаха за около 10 минути.
* Блясъкът на гел-лак - и тук съм съгласна.Имат отличен блясък без топ-лак.
*  Интензивен цвят - двата лака имат отличен и плътен цвят.
* Издържливост до 10 дни - на моите нокти наполовина.На 4-я ден имах забелени връхчета, а на 5-я ден доста нацепено.
От това, което видях из чуждите блогове много се надявам да има по щандовете Moscow Night, защото е страхотен и нямам търпение да го купя :)
Серията Last & Shine се състои от 41 цвята заедно заздравители и топове и ще се предлага на щандовете на марката от месец март на цена 6,99лв за брой.

* Продуктите са ми предоставени от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS