What are you looking for?
2017-04-20

Vichy Idealia енергизиращ крем

Кой не иска идеална кожа?!Предполагам, че няма някой, който да откаже такова изгодно предложение.Е, за мен постигането на идеалната кожа иска много грижи.Като се започне от разнообразно хранене, активно движение на организма и почистване и подхранване на кожата.Днес ще споделя мнение за един от продуктите, които ползвам напоследък в грижата си за сияйна кожа - eнергизиращ крем с изглаждащ и озаряващ ефект Vichy Idealia.
От Vichy предлагат нова формула обогатена с боровинки, черен чай и термална минерална вода.Освен това вече се предлага вариант подходящ за нормална към смесена кожа, а не само за суха.
Опаковката, както винаги е качествен стъклен буркан, като този път горната външна част на капачката е огледало.Да, по него остават отпечатъци, но е много удобно дори за крем.При отваряне следва добре познатият аромат на серията Idealia на бели цветя и чай, ако сте ползвали преди крема или бб-крема значи ви е познат.
Формулата погледната в бурканчето изглежда много плътна и гъста, в действителност обаче е като мус, който се разнася лесно и попива за секунди.
Придава полуматов финиш, много правилно от марката го определят като кадифен.Кожата хем изглежда свежа, хем няма излишен блясък.Кремът не е матиращ и след няколко часа забелязвам леко лъсване на лицето, което ми се случва и с други кремове.Харесва ми и като основа за грим.
Откакто времето се затопли го ползвам основно като нощна грижа, но ако видя, че кожата ми е дехидратирана, го ползвам и през деня.
Кожата ми е хидратирана и с избистрен тен.Определено изглежда здрава и сияйна.Редовно повтарям, че при мен разширените пори са основен проблем, но с ефективните грижи при почистване и маски напоследък забелязвам свиване им.В цялостната грижа явно и кремът допринася своя ефект.
Бих определила Vichy Idealia като икономичен продукт, защото за почти три месеца употреба дори не съм го преполовила.
Като недостатък мога да посоча високата цена, но по-добре пари вложени в грижа за кожата, отколкото в прикриване на недостатъци.

*Продуктът ми е преодставен от ПР.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано.  

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS