What are you looking for?
2019-09-01

Bell Bronze Powder - бронзираща пудра

С ръка на сърцето мога да кажа, че рядко ползвам бронзираща пудра.Залагам повече на руж и хайлайтър, за да подчертая чертите на лицето.Преди няколко месеца получих бронзираща пудра с красива щампа от Bell, която успя да привлече вниманието ми.
Опаковката на Bell Bronze Powder е пластмасова, без да изглежда скъпа, типична за дрогериен клас козметика.Има лек аромат.Формулата ѝ е много фина, без прекалено разпрашване.Сами виждате красивата щампа от цветя и пеперуда в няколко цвята, които лично аз смесвам.
Може да видите състава тук:
Пигментацията на пудрата бих определила като лека към средна - поне на моя тен няма как да прекаля с едно нанасяне.Bell Bronze Powder обещава ефект на кожа "целуната от слънцето" и успява да го постигне.Това, което харесвам най-много в този продукт е цвета - неутрален без да има оранжев подтон и няма вероятност да изглеждам като морков в лицето.
Във формулата има фини блестящи частици, които озаряват лицето, без да има ясно изразени или видими брокати.С този продукт няма как да постигнете мокър ефект или кожата ви да изглежда мазна.Не е подходящ за контуриране, а по-скоро за нанасяне върху цяло лице след плаж или в горещите летни вечери.
Bell Bronze Powder матира за кратно, но не омазнява допълнително.
Мога да кажа, че това е продукт, който ще накара кожата ви да изглежда озарена след лятна почивка, идеален за ежедневието, когато не търсите глитърен ефект.
Пудрата е голяма (9 грама) и ще стигне за дълъг период от време, лично аз едва ли ще видя дъното ѝ.Цената на Bell Bronze Powder е около 9лв и най-лесно може да се намери он-лайн.

*Продуктът ми е предоставен от PR

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS