What are you looking for?
2016-12-03

Golden Rose Longstay течно матово червило - 11

Бумът на матовите червила е на върха си о всяка марка се бори да покаже най-доброто.Golden Rose има няколко серии матови червила, като Velvet Matte, от която знаете съм очарована, а днес е ред за новите им матови течни червила Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick.Предлагат се в 12 цвята, а моят е номер 11.
Опаковката е прозрачна кръгла тубичка, в която се вижда наличния цвят.Апликаторът е типична гъбичка, лесна за нанасяне.Удобно ми е да оформя контур.Ароматът е сладникав.Тук може да видите състава на червилото:
Моят цвят е много интересен леко ала Кайли Дженър светло кафяво.Нямах подобен цвят в колекцията си и затова се спрях на него.Интересното в този цвят е, че въпреки че е матов в него се виждат много ситни лъскави частици.При изсъхване до матов финиш те стават почти незабележими.
Формулата на Longstay Liquid Matte Lipstick е лека и доста течна.След нанасяне изсъхва до матов финиш за 1-2 минути като е препоръчително устните да не се долепват, докато изсъхне.Ииии следва едно леко изсушаване и опъване на устните.Поради тази причина нанасям матов балсам на устните предварително и изчаквам няколко минути преди да нанеса течното червило.Матовият ефект на тези червила е силен и не се повлиява от балсама.ГР попива във всяка гънка на устните и подчертава несъвършенствата, така че го имайте предвид.
Относно издържливостта на моите устни мога да кажа само положителни неща.Издържа часове наред (4-5), включително пиене и хапване преди да започне да избледнява.Остатъците от червилото премахвам с мицеларна вода или двуфазен дегримьор.
Бих казала, че серията е много сполучлива и ако търсите издържливост ще оправдае очакванията ви.Цената на Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick е 7,19 лв по щандовете на марката.
* Продуктът ми е предоставен от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано.  

Add your comment

  1. Имам червилото в цвят 03 и много ми харесва, но наистина попива във фините линии. И затова бих искала да попитам какъв матов балсам за устни ползваш под червилото?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ползвам балсама на Eucerin - http://www.beautifullsin.com/2016/01/eucerin-lip-aktiv.html
      Ако видя, че все пак ми мазнее, попивам го със салфетка и тогава нанасям червилото.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS