What are you looking for?
2016-12-16

Коледен маникюр с SNB и Jessica

Във Фейсбук споделих за последната си поръчка от сайта на Starnails и е редно да ви покажа какво сътворих с лаковете.Още като ги поръчвах идеята ми беше да ги съчетая в Коледен маникюр и се получи интересно.Лаковете, които ще видите са следните:
SNB Professional Искрен - ярко червен крем с многобройни червени и сребристи брокатчета.
SNB Professional Велислава - прозрачно розова база с златни,розови и тук там черни брокати.
Jessica Effects White hot - снежнобял "пясъчен" лак.
Повече за лаковете с марка SNB Professional писах в този пост.Днес ще споделя накратко мнението си за новите попълнения.На снимките всички лакове са без база и топ-лак.
Искрен е прекрасно червено между домат и малина.Въпреки, че е крем покрива плътно на два слоя.За повече брокати по ноктите има нужда от хубаво разбиване преди да започна да се лакирам.Като трайност отново добра - 4 дни без забележка и то без топ-лак.За мен като идея е близък до любимият ми коледен лак China Glaze - Ruby Pumps, който е по-скъп и на моите нокти издържа максимум два дни за съжаление, така че препоръчвам SNB като по-добра алтернатива.
Велислава не се оказа точно това, което мислех, но ми допадна.Тук е неудобната част, че в нета няма много суочове на марката и се ориентирам по фантазия.Лакът е подходящ по-скоро за декорация.На снимката може да видите как изглежда на 1, 2 и 4 слоя без база.При снимките с маникюр съм нанесла един слой Jessica и 3 слоя Велислава на безименния пръст.Както повечето брокати при мен издържа, докато не го махна.
Jessica Effects White hot се оказа отлично попадение.Снежно бял пясъчен лак, който е с матов финиш, а не типичните брокатени пясъци.Напомня ми на натрупан сняг.
Учудващо за бял лак покрива плътно на два слоя и му трябват 10-тина минути за да изсъхне и да придобие ефекта си.За нищо на света не слагайте основа или топ лак, защото с тях няма изсъхване дори 20 минути.Малката четка не ми е любима и затова леко се нацапах, но понякога няма пълно щастие.

На моите нокти издържа 6 дни, което е уау, но при мен пясъците да доста трайни като цяло.
Единственият недостатък е, че след няколко дни леко се зацапва и придобива мръсно бял цвят.
Имах известни притеснения относно премахването на двата лака, които имат брокатени частици, защото при мен този тип лакове се премахва трудно, но всичко падна лесно дори с безацетонов лакочистител.
Мога да препоръчам и трите лака, защото останах доволна от тях и не случайно, откакто ги поръчах съм с тях постоянно.
SNB Искрен и Велислава са с редовна цена 12 лв, а Jessica Effects White Hot струва 17лв.Аз ударих джакпота и ги поръчах по време на Черния петък за 4,20лв и 8,50лв.
Споделете кои са вашите любими коледни лакове и маникюри :)

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS