What are you looking for?
2017-09-28

p2 Perfect Eyes Base - база за сенки

Макар да не се предлага при нас маркат на dm-дрогерии p2 е известна и тук.Мнозина съжаляват, че не се предлага в България и ми беше интересно да пробвам техен продукт.Случайно я забелязах при пътуването си до Италия и от малкото налични продукти избрах базата за сенки p2 Perfect Eyes Base.
Наподобява в голяма степен всеизвестната база ArtDeco, но има и известни разлики.P2 Perfect Eyes Base идва в малко огледално бурканче, в което трябва да бръкнеш с пръст или четка, за да изкараш продукт - лично на мен не ми е любим вариант, но не е проблем.Формулата на базата е кремообразна, но е много по-мека и фина от базата на ArtDeco.Основата не изсъхва бързо на клепача и имам време за действие.
Какво прави - Perfect Eyes Base успява леко да изравни тена на клепачите ми да подсили цвета на използваните сенки.Както ще видите по-надолу, имайте предвид, че леко променя цвета на сянката, за да няма изненади.Видимо също от снимката кремообразната ѝ текстура помага за полепване на пигментите и я прави подходяща за насипни пигменти или сенки с брокатени частици, но не трябва да чакам прекалено много, за да не изсъхне.
Напук на всякаква логика, сенките нанесени върху база са в ляво (не ме питайте защо реших да ги мацна така).
Като дълготрайност мнението ми е на кантар.Има сенки, които издържат с базата по 12 часа и други, които издържат едва 6 преди да се съберат в свивката на клепача ми.
За дрогериина основа бих казала, че има прилично качество и ми върши по-добра работа от базите на Essence или Aura например.
Цената от 3,99 евро за p2 Perfect Eyes Base не ми допадна много, но е приемлива.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS