What are you looking for?
2021-03-02

BelleBox март 2021

Днес пристигна мартенската кутия BelleBox и бързам да разкрия какво се крие в нея.Посветена на женския месец и признавам логото "Тя не си търсеше рицар.Тя си търсеше меч." ми допада.
Марките отново се повтарят с тези от предишните месеци.
1.Първият разкрит продукт беше Evolue Hydrating Serum - хидратиращ серум обогатен с хиалуронова киселина с високо, ниско и супер ниско молекулно тегло.В предишната кутия беше тоникът от серията, който ме впечатли с изчистен състав, а серумът не му отстъпва.Ще видим в дългосрочен как се справят.За по-добри резултати може серумът да се съхранява в хладилника.Пълноразмерен продукт от 30мл с цена 110лв.
2.Вторият разкрит продукт беше спирала 3INA The Curling Mascara.При мен спиралата е най-често ползваният козметичен продукт от цветната козметика и всяка е добре дошла.Спиралата е черна и с четка с власинки, което за мен е чудесно.Ще видим как се справя в ежедневния грим.Пълноразмерен продукт с цена 25лв.
3.Следващият продукт е отново на марката 3INA - червило The Lipstick с номер 123, класическо червено с жълт подтон.В декемврийската кутия имаше течно червило на марката, което редовно нося и ми допада много.Червилото от тази кутия е в гилза и има лесна за нанасяне, комфортна формула, която оставя сатенен финиш.Бих казала, че пигментацията е лека и иска напластяване за наситен цвят.Пълноразмерен продукт с цена 12лв.
4.Няма как да се разминем без маска - този път Lip Mask Plum and Repair на Vitamasques.Покрай BelleBox опознах продуктите на марката и мнението ми е положително.Щом е продукт за възстановяване на устните е добре дошъл.1 брой маска за еднократна употреба с цена 10лв.
5.Този месец комплимент в кутията е мини сет Pure Skin от Biotrade, който съдържа дневен крем SPF50+ и ексфолиращ тоник.Тъкмо се подготвям за пътуване и ще ги пробвам в движение, тъй като мострите са ми идеални за път.Тоникът звучи интересно и обещава намаляване на излишното омазняване, премахване на черните точки, свиване на порите и изравняване на тена.
Това беше кутията за този месец - общо 4 продукта и два травъл-сайза комплимент.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS